Hjem > Nyheder > Indhold
5 tips til at beskytte dig selv som køber
May 25, 2018

Frenzyen i april's messer er langt væk, og du har samlet mange kontakter til en potentiel leverandøraftale i Asien. Hvad laver du næste? Følg disse fem enkle trin for succes med at håndtere leverandører i Asien.


Udvikle forholdet

Det første skridt, inden du slår en aftale med en leverandør, er at nå ud og anmode om prøver af det specifikke produkt. Dette giver dig ikke kun mulighed for at få en praktisk følelse af produktet, det hjælper både dig og producenten med at aftale produktets krav og omkostninger. Ofte kan sproglige og kulturelle forskelle forsinke kommunikationsprocessen, men det er vigtigt at udstyre disse detaljer på forhånd, før de placerer en stor ordre.

Udfør due diligence

Når du er tilfreds med produktet, er det vigtigt at udføre baggrundsforskning for at sikre, at du beskæftiger dig med et velrenommeret firma. Der findes flere gratis ressourcer online, der giver dig mulighed for at finde blacklisted companiesthroughout Asia, selvom disse lister muligvis ikke opdateres regelmæssigt. For mere omfattende resultater, overvej at ansætte et firma som AQF for at udføre en fabriksrevision. En simpel fabriksrevision tager kun en dag, og prisen er overkommelig, i gennemsnit USD298. Dette er en nem måde at undgå svindel på og sørge for, at fabrikken har erfaring og kapacitet til at fremstille dit produkt.

Forhandle din kontrakt

Når du har færdiggjort din leverandør og pris, er der stadig flere detaljer til at stryge ud; vigtigst af alt, yourpayment betingelser. Mens der er flere muligheder, skal du aldrig finansiere din indkøbsordre på forhånd. I stedet overveje at betale en forudbestemt procentdel upfront (typisk 30%) efterfulgt af den resterende saldo, når ordren er afsluttet, og inspektionsresultatet er PASS. Bestil en ordentlig indkøbsordre, der beskriver dine produkt-, mærknings- og emballeringsspecifikationer, samt en produktcheckliste, hvis det er relevant, købsbetingelser og en kvalitetskontrolplan.

Afslut godkendelsesprøver

Efter afslutningen af din kontrakt er det tid til at få en endelig produktprøve. Anmod om en for dig og en til din kvalitetskontrol firma. Dette trin forbereder dig til produktion ved at bekræfte produktets farve, form, funktionalitet og følelse samt identificere afvigelser og bestemme, hvilke der er acceptable.
Kvalitetskontrolfirmaets inspektør bruger stikprøven på stedet som reference til sammenligning med den faktiske produktion, ud over produktspecifikationer og kvalitetskrav. På dette stadium planlægger du at udføre ethvert nødvendigt laboratorietest for at sikre, at produktet opfylder gældende lokale og internationale regler. Vælg et bemyndiget organ, der er genkendt i dit importland. Du vil jo ikke have, at din forsendelse bliver afvist i tolden (for manglende overholdelse af lovgivningen) eller af din kunde (for dårlig kvalitet).

Opret en kvalitetsstyringsstrategi

En stærk kvalitetsstyringsstrategi sigter mod at opdage fejl i hele produktionsprocessen, hvorfor det er vigtigt at være partner med din leverandør. I virkeligheden fordeler kvalitetskontrollen begge parter, fordi leverandørerne uden succes gennemfører indkøbsordrer, og du er tilfreds med det endelige produkt. Aftale om inspektioner i hele produktionsprocessen og acceptable kvalitetsbegrænsninger ved hjælp af AQL-tabellen (hvor mange prøver vil blive kontrolleret, antallet af defekte varer, du er villig til at acceptere, og mere).

Vejen fra messearrangement til produktlevering er ret lang, og der er meget plads til fejl, uanset hvor længe du har været i branchen.

LDI曝光机(LDI Exposure Machine).png