Hjem > Nyheder > Indhold
Fpc Single Side Board Introduktion
Sep 29, 2017

fpc Single Side Board er i den mest grundlæggende PCB, der er koncentreret i den ene side, er tråden koncentreret på den anden side. Fordi ledningerne kun vises på den ene side, kalder vi denne form for PCB kaldet Single Side Board. Fordi der er mange strenge restriktioner for designen af Single Side Board (fordi kun den ene side kan ledningerne ikke krydse og skal være omkring stien), så kun det tidlige kredsløb at bruge et sådant bord;

fpc Single Side Board ledningsdiagram til netværksudskrivning (Screen Printing) -baseret, det vil sige kobberoverfladen trykt på modstandsmidlet efter ætsning og så anti-svejsemærke på mærket og endelig stansning af forarbejdning for at færdiggøre delestyringshullet Og form. Derudover et lille antal forskellige produktioner af produkter, anvendelsen af fotoresist til at danne et mønster af fotografering.

fpc er en kort form for fleksibelt kredsløbskort, er et meget pålideligt, fremragende fleksibelt printkort, der hovedsagelig anvendes inden for elektronikindustrien, så er dette meget brugte fleksible kredsløbs funktioner? Følgende Xiaobian opsummerede fire punkter som følger:

Den første funktion: Samlingstiden er meget kort, alle linjer i kredsløbet er konfigureret til at afslutte, hvilket eliminerer behovet for overflødig kabelforbindelsesarbejde.

Den anden funktion: FPC-volumen er mindre end harddisken, så du effektivt kan reducere produktvolumenet. Forøg bekvemmeligheden ved at bære.

Det tredje træk: vægtlighter end hårdt bord, denne gang kan reducere vægten af det endelige produkt.

Det fjerde træk: Tykkelsen er tyndere end hårdpladen, som kan forbedre blødheden for at styrke pladsen inden for det begrænsede rum til samlingen.