Hjem > Nyheder > Indhold
Hvordan man kan bedømme enkelt Side Board og Multilayer Board
Jun 23, 2017

1, enkelt Side bord er den mest grundlæggende PCB, dele koncentreret i den ene side, ledningen er koncentreret på anden siden. Fordi ledningerne kun vises på den ene side, kalder vi denne form for PCB kaldet enkelt Side bord. Fordi der er mange strenge restriktioner på design af et enkeltsidet bestyrelsen (fordi der er kun én side, ledninger kan ikke krydse og skal være omkring stien), kun de tidlige kredsløb bruger bestyrelsens enkelt Side bord ledningsdiagrammet til print Screen Udskrivning), som er trykt på kobber overfladen af modstand agent, efter ætsning og derefter at modstanden i den trykte mark på modstand, og endelig for at punch den måde at gennemføre delene guide hul og form.

2, dobbelt-sidet bord er printkort, printplader, Kunshan printkort, bygget og printkort, særlige kredsløb, særlige printkort, printplade fabrik, kredsløb fabrik, bløde printkort, bløde board, fleksibel printkort, fleksibel printkort, aluminium-baseret printkort, PCB board, printkort, printkort, PCB board, aluminiumplade, højfrekvens board, PCB

Til at bruge de to sider af ledningen, men skal være mellem to sider har passende kredsløb forbindelse Caixing. "Bro" mellem sådanne kredsløb kaldes. Guide-hul er på Printet, fyldt med eller overtrukket med metal huller, det kan være forbundet med de to sider af wiren. Fordi dobbeltsidet paneler er dobbelt så stor som enkelt Side bord paneler, og fordi kabler kan være forskudt (kan blive dirigeret til anden siden), det er mere egnet til brug i mere komplekse end enkelt Side bord kredsløb.

Strengt taget, panelet dobbelt er en meget vigtig bord i en PCB board, hans brug er fantastisk, at se et bord PCB board ikke er en dobbelt panel er også meget enkel, jeg tror at venner på forståelsen af en enkelt Side bord er helt rækkevidde dobbelt panelet er den udvidelse af en enkelt Side bestyrelsen, hvilket betyder, at den enkelt-sidet linje er ikke nok at gå til den modsatte side, der er vigtige egenskaber i dobbelt-sidet paneler er vias. Simpelt at sige der er linjen dobbeltsidet, begge sider af linjen har en linje! Et resume er: dobbelt-sidet bord er dobbeltsidet board! Nogle venner vil bede som en bord dobbeltsidet linje, men kun én side af de elektroniske dele, sådan et bord i sidste ende er en dobbelt panel eller en enkelt Side bord? Svaret er indlysende, dette bord er en dobbelt panel, men i panelet dobbelt af tallerkenen fyldt med dele kun.

3, multilayer bestyrelsen er skåret fra afsnittet træ i en finer eller skåret af træ firkantede snittet i tynde træ, og derefter lim lavet sammen af tre eller flere lag af plade-lignende materiale, som regel med ulige-niveau finer og fase fibre af de tilstødende finér er vinkelret på hinanden.

Multilayer board, også kendt som krydsfiner, er en af de anvendte materialer til møbler. Typisk, deres krone krydsfiner paneler og indvendige nævn arrangeres symmetrisk på begge sider af centrum eller plade kernen. Almindeligt anvendt krydsfiner, paller og så videre. Krydsfiner kan øge træ udnyttelse og er en vigtig måde at spare træ.

Dette svar er anbefalet af kategorien sundt liv