Hjem > Nyheder > Indhold
Nordamerikanske PCB salgsvækst fortsætter
Jun 06, 2017

Samlede nordamerikanske PCB forsendelser steget 3,3 procent i September 2016 i forhold til September 2015. År-til-dato leverance vækst nåede endelig positiv territorium på 0,3 procent, efter kæmper for at overvinde negative salg vækstrater set tidligere på året. Sammenlignet med den foregående måned, var PCB forsendelser op 12,1 procent.

PCB bookinger faldt 2,0 pct. i forhold til September 2015, reducere år-til-dato for vækst på 5,2 procent. Ordrer var ned 7,4% i September i forhold til den foregående måned.

"North American PCB-industrien fortsætter med at se beskeden, men positiv omsætningsvækst, resultatet af stærk ordre vækst i de fleste måneder i 2016. Ordrer indgået i September at bringe bog-til-bill ratio fra en 5-årig højt i August til en mere moderat niveau,"sagde Sharon Starr, IPCS direktør for markedsundersøgelser. "Bog-til-bill ratio forbliver positiv for 12 på hinanden følgende måned," tilføjede hun, "som er en stærk indikator for positive salgsvækst i fjerde kvartal i år og til næste år."

 

Detaljerede Data tilgængelig

Den næste udgave af IPCSNordamerikanske PCB markedsrapport, der indeholder detaljerede September data fra IPC'S PCB Statistiske Program, vil være tilgængelige i næste uge. De månedlige rapport præsenterer detaljerede resultater på stive PCB og fleksible kredsløb salg og ordrer, herunder separat stive og flex bog-til-bill ratio, militære og medicinsk markedsvækst, efterspørgslen efter prototyper og andre rettidige data. Denne rapport er tilgængelig gratis til nuværende deltagere i IPC'S PCB Statistiske Program og af abonnementet til andre. Flere oplysninger om denne rapport kan findes påwww.IPC.org/Market-Research-Reports.

Fortolke dataene

Bog-til-bill ratio beregnes ved at dividere værdien af ordrer reservationer i de sidste tre måneder af afsætningens værdi faktureres i den samme periode fra virksomheder i IPCS undersøgelse prøve. En ratio på mere end 1,00 tyder på, at aktuelle efterspørgsel er forud for udbud, som er en positiv indikator for salgsvækst i de næste tre til seks måneder. Et forhold på mindre end 1,00 angiver modsatte.

År-til-år og år-til-dato vækstrater giver den mest meningsfulde visning af industriens vækst. Måned til måned sammenligninger bør gøres med forsigtighed, da de afspejler sæsonmæssige effekter og kortsigtede volatilitet. Fordi bookinger tendens til at være mere ustabilt end forsendelser, kan ændringer i bog-til-bill ratio fra måned til måned ikke være betydelig, medmindre en tendens til mere end tre på hinanden følgende måneder er tilsyneladende. Det er også vigtigt at overveje ændringer i både bestillinger og leveringer til at forstå, hvad der driver ændringer i bog-til-bill ratio.

IPCS månedlige PCB industri statistikker er baseret på data fra et repræsentativt udsnit af både stive PCB og fleksible kredsløb producenter sælger i theUSAandCanada. IPC udgiver PCB bog-til-bill ratio i slutningen af hver måned. Statistik for den aktuelle måned er tilgængelige i den sidste uge af den følgende måned.