Hjem > Nyheder > Indhold
Enkelt og to lag bestyrelse
Oct 31, 2017

Kretskortets stablingsarrangement er grundlaget for PCB's overordnede systemdesign. Lamineret design, hvis det er defekt, vil i sidste ende påvirke den samlede EMC-ydelse. Generelt er stakken design primært at overholde to regler:

1. Hvert indstillingslag skal have et tilstødende referencelag (kraft eller formation);

2. De tilstødende lysnettet og lagene skal holdes i en mindste afstand for at give en større koblingskapacitans;

Nedenstående lister stablerne fra enkeltlag til otte lag boards:

På grund af det lille antal lag er der ikke noget problem med stakken. Kontroller EMI-stråling hovedsagelig fra ledninger og layout at overveje;

Elektromagnetisk kompatibilitet med enkeltlag og dobbeltpension er mere og mere fremtrædende. Hovedårsagen til dette fænomen er, fordi signalsløjfeområdet er for stort, producerer ikke kun en stærk elektromagnetisk stråling, og kredsløbet er følsomt for ekstern forstyrrelse. For at forbedre linjens elektromagnetiske kompatibilitet er den nemmeste måde at reducere det kritiske signalsløjfeområde.

Nøglesignal: Ud fra elektromagnetisk kompatibilitets perspektiv refererer nøglesignalet hovedsageligt til de stærke strålingsgenererede signaler og følsomme signaler til omverdenen. Signaler, der frembringer stærk stråling, er typisk periodiske signaler, såsom klokke- eller lavordesignaler. Følsomme signaler, der er følsomme overfor interferens, er de af analoge signaler på lavere niveau.

Single og Two Layer Board bruges normalt i mindre end 10 KHz lavfrekvent analog design:

1 i det samme lag af kraftledningen til radialjusteringen og for at minimere summen af længden af linjen;

2 tage kraften, jorden, tæt på hinanden; i nøgle-signallinjen på jorden skal jorden være tæt på signallinjen. Dette resulterer i et mindre sløjfeområde, som reducerer følsomheden af differentialmodestråling til eksterne forstyrrelser. Når signallinjen ved siden af tilføjer en jord, dannede den et minimumsområde af sløjfen, signalstrømmen vil helt sikkert tage dette kredsløb i stedet for andre jordbaner.

3 Hvis det er et dobbeltlags printplade, kan du i kredsløbskortet på den anden side, tæt på signallinjen nedenunder, langs signallinjen klud en jordlinje, linjen så bred som muligt. Det således dannede kredsløbsareal er lig med PCB-kredsløbets tykkelse multipliceret med længden af signallinjen.

Anbefalet stablingsmetode:

2.1 SIG-GND (PWR) -PWR (GND) -SIG;

2.2 GND-SIG (PWR) -SIG (PWR) -GND;

For de ovennævnte to lag bestyrelsestegninger er det potentielle problem for den traditionelle 1,6 mm (62mil) pladetykkelse. Lagafstanden bliver meget stor, ikke kun er befordrende for at kontrollere impedansen, mellemlagskoblingen og afskærmningen; især kraften mellem dannelsen af et stort mellemrum mellem bordkapacitansen er reduceret, er ikke befordrende for at filtrere ud støj.