Hjem > Nyheder > Indhold
Enkelt Side bestyrelsen Proofing designprocessen
Jul 05, 2017

Enkelt Side bestyrelsen funktioner:

De såkaldte Single Side bord, på den mest grundlæggende PCB, alle dele i ene side, og ledningerne er alle koncentreret på anden siden. Fordi ledningerne kun vises på den ene side, kalder vi denne form for PCB kaldet enkelt Side bord. Fordi enkelt Side bestyrelsen i udformningen af linjen der er mange strenge restriktioner (fordi kun den ene side, ledninger ikke kan krydse og skal være omkring stien), så nu har ikke brugt, der generelt bruges i de tidlige kredsløb;

Enkelt Side bestyrelsen ledningsdiagrammet til hovednettet udskrivning, der er trykt på kobber overfladen af modstand agent, efter ætsning og derefter anti-loddetin mærket på mark, og endelig til stansning bearbejdning dele til at fuldføre den hul og form. Hertil kommer, et lille antal forskellige fremstilling af produkter, brug af photoresist til at danne et mønster af fotografering.

Ifølge figuren kan vi se nogle ting, men tallet er ikke helt korrekt, så billedet kan kun bruges som en reference, følgende vi nødt til at kigge på designprocessen er hvad det ser ud.

1, rede del:

I begyndelsen af PCB layout, bør vi først udfylde i skematisk design, få en korrekt skematisk, som er grundlaget for enkelt Side bord proofing design. Gennem skematiske kan vi få et link til egenskaber for hver enhed netværk, derudover efter parametrene, enhed, vi kan finde de relevante komponentdata og etablering af alle dele af pakken. Desuden dele behovet for strukturelle med bestyrelsen og frame størrelse og placering af installationen, placeringen af funktionelle undskyldninger.

2, den specifikke operation del:

Først og fremmest nødt til at importere alle pakker og netværk tabeller i forbindelse med oprettelsen af filen PCB. Under importprocessen, kan blive foreslået nogle emballage komponentfejl. Følg fejlmeddelelse at rette op på fejlen.

3, fast struktur relaterede enheder:

Der skal fastsættes, såsom LED, knapper, dæk, LCD, infrarød sender og andre enheder. Flytte disse enheder til den tilsvarende installationsplacering,, og Vælg Lås i egenskaben for at forhindre misbrug.

4, det generelle layout:

Formålet med det generelle layout er at bestemme placeringen af de forskellige funktionelle moduler i PCB design, den generelle standard er:

Ud over de enheder, der skal være monteret på overfladen, er alle patch enheder placeret på den ene side af plug-in-enhed, typisk i bunden;