Hjem > Nyheder > Indhold
Hvad områder kan være anvendt til Multilayer bord?
Jul 14, 2017

Multilayer bestyrelsen er skåret fra afsnittet træ i en finer eller skåret af træ firkantede snittet i tynde træ, og derefter lim lim fra de tre eller flere lag af plade-lignende materiale, en bred vifte af applikationer.

Bruge flerlags bestyrelsen for at gøre møbler, bruge det til at gøre nogle cabinets, kabinetter og sofaer og andre husholdningsartikler. Selvfølgelig, flerlags bestyrelsen kan også gøres interiør dekoration, såsom Boligindretning kan også gøre gulv foringer, lofter og så videre. Ligesom en fem-lag krydsfiner er en række af emballage, møbler, skibsbygning og mange andre industrier skal forsyninger, det er lavet af en række meget fine Seiko detaljer, som regel en af materialer til at gøre møbler, det har en stærk trækstyrke, og deformation er lille. Flerlags bestyrelsen kan desuden også bruges i engineering konstruktion, emballageindustrien.

Multilayer bestyrelsen kvalitet er god eller dårlig, hovedsageligt afhænger af produktionsprocessen, lim og substrat, vælger vi nøje kontrollere tiden.

Multilayer bestyrelsen som en grøn materiale, udbredt i fremstillingsindustrien møbler så er det hvordan man producerer, men også hvilken slags ydeevne?

Det er valget af høj kvalitet ædle træsorter til panelet, når belagt med harpiks i den varme presse, lavet af høj temperatur og højt tryk, med en stærk slidstyrke, langsigtede vedligeholdelse af nyt materiale og solid træ tekstur, behandling, kombineret med Brug af miljøvenlige lim, kan effektivt forebygge skadedyr erosion og uskadelige for den menneskelige krop. Dens trykstyrke evne er meget stærk, ikke let at deformation revner, tør svind ekspansion er meget lille, med en bedre evne til at justere den indendørs temperatur og luftfugtighed.

Når vi henter flerlags bestyrelsen, bør vi være opmærksomme på udvælgelsen af ikke-vævede flerlags bord, hvis hånden rammer de forskellige dele af flerlags Board, sound sprøde, det viser god kvalitet, hvis lyd kvalme, flerlags bestyrelsen er opstået Spredte plast fænomen.